Shqip / Albanisch
Read

Shqip / Albanisch

by caritasbetzdorf

ÇFARË DUHET TË DINI TANI MBI KORONAN KËTU GJENI INFORMACIONE MBI APP PARALAJMËRUES TË KORONAS SË QEVERISË FEDERALE NË Këshilla për sjelljen, kodi i punës dhe rregullat GJUHËN TUAJ AMTARE. në lidhje me udhëtimin me një shikim www.integrationsbeauftragte.de/... More

Read the publication