Ardian-Christian Kyçyku: Homo Ex Machina
Read

Ardian-Christian Kyçyku: Homo Ex Machina

by Librarium Haemus

Ardian-Christian Kyçyku: Homo ex machina * [Pantomima, ose Të fshehta nga jeta e prijësve; Pakica – Ngjarje me 15 pamje dhe me disa lloje perdesh; Një si piano] Librarium Haemus Editions * Theatron Collection * ISBN: 978-606-8872-00-1 * Ballina:... More

Read the publication