Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

Lufta e Parë Botërore

Microsoft Word 50 pages
 
Published by

Lufta e Parë Botërore Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë Shko te: navigacion, kërko Pamje nga Lufta e I Botërore. Shtetet e përfshira në Luftën e Parë Botërore. Me të kaltër: Pakti i Trefishtë dhe aleatët Me të zezë:...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

100403 - Prostituta E(ng)lizë, kryetarja e kriminelëve dhe hajdutëve
071005 - Letër një miku - Monarkitë
100114 - Lufta kundër Monarko - Nazistëve
100224 - Etimologji - greqishtja πλευρά [plevra] “anë; brinjë”
090528 - Shënime etimologjike para se Google të mbyllte accountin tim herën e parë