Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

Filozofia

Microsoft Word 28 pages
 
Published by

Filozofia Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë Shko te: navigacion, kërko Platoni (majtas) dhe Aristoteli (djathtas): detaj nga Shkolla e Athinës nga Raffaello Sanzio, 1509 Filozofia merret me problemet e përgjithshme dhe fondamentale...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

071005 - Letër një miku - Monarkitë
Uji dhe zjarri
Uji dhe zjarri
Pub. on Jan. 6th 2010
Viewed 10 times
100130 - Etimologji - gr. κάμπτω
100203 - Katastrofat natyrore
070805 - Etimologji – koncepti i barazisë