Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

Matematika_1_verzioni_Shqip - Copia

Adobe PDF document 261 pages
 
Published by

Skripta e Kursit: Algjebra Elementare, Kalkulusi dhe Matematika Financiare, dhe Statistika Përshkruese Vëll. 1: Algjebra Elementare Edicioni i 3të nga Prof. Dr. Dietrich Ohse përkthyer nga. Mas. sc. Armend Sh. Shabani...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

Le mie pubblicazioni

Related publications

090517 - Etimologji - shqip mbrëmje, mbërrij; gr. βράδυ, serb. vratiti; shqipja vij, angl. evening
100416 - Etimologji – bërë, para dhe prapa në shqip
100416 - Etimologji – bërë, para dhe prapa në shqip
081024 - Etimologji - shqip zhvilloj = zbuloj = shpalos
Disa nga viktimat e regjimit të Elizabethës në Shqipërii