Create a free account Join Calaméo to publish and share documents with the world!
Rate and comment your favorite publications, download documents and share your readings with your friends.

Kuizi i Diturisë "Suedia 2010"

Adobe PDF document 13 pages
 
Published by

Pyetjet dhe përgjigjet në letërsi shqiptare 1. Cili është dokumenti i parë i shkruar në shqip? Formula e pagëzimit 2. Si quhet libri i parë i shkruar në shqip? Meshari – libri më i vjetër shqip 3. Ku dhe kur u mbajt...   [More]

Would you like to comment?

Join Calaméo for a free account, or log in if you are already a member.

 

My publications

Related publications

100506 - Etymological scribbles, 06 maj 2010
Të shkoi huq edhe sot, Elizabethë e Anglisë
Të shkoi huq edhe sot, Elizabethë e Anglisë
100510 - Etymological scribbles, 10 maj 2010
100511 - Etymological scribbles II, 11 maj 2010